2014 – Рік учасників бойових дій на території інших держав

Screenshot_112 червня 2013 року Президент України Віктор Янукович підписав Указ “Про проведення у 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав”. Таке рішення Глава держави прийняв з метою вшанування громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав, сприяння поліпшенню соціального захисту таких громадян, їх сімей та з нагоди 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Мета заходів, які будуть проведені цього року, – вшанування мужності і звитяги, зразкового виконання службових обов’язків, вірності присязі учасників миротворчих операцій та забезпечення збереження пам’яті славетних героїв-миротворців, які загинули під час виконання обов’язків у складі миротворчого контингенту та миротворчого персоналу.

  1. УКАЗ Президента України від 12 червня 2013 року № 329/2013 “Про проведення у 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав”
  2. Постанова Верховної Ради України «Про встановлення Дня українських миротворців»
  3. План заходів КЗ “Нововодолазький СНВК”, присвячених відзначенню у 2014 році Року учасників бойових дій на території інших держав

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *