22 Лютого, 2016 - Admin

ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ УЧНІВ

Вибір професії — невід’ємний етап у житті кожного, хто здатний працювати. Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя, щоб середтисячі шляхів, обрати свій, єдиний. І справді, дуже нелегко розібратися у такому великому розмаїтті професій. Традиційно в лютомумісяці кожного навчального року з метою підготовки та допомоги школярам у виборі майбутньої професії в нашій школі проходить тиждень професійної орієнтаціїучнів. В рамках тижня профорієнтації було проведено ряд заходів для школярів.

У 2-му класі пройшла виховна година «У світі цікавих професій». На захід були запрошені батьки учнів, та працівники закладу. Вони ознайомили учнів з професією бухгалтера – Рогач Л.В., машиніста бурової установки – Бондаренко О.С., вихователя ДНЗ – Лиманська Ю.С., а Свид О.І. розповіла про династію педагогів у своїй родині. Неабияку зацікавленість у школярів викликала вікторина «У світі професій». Де діти дізналися багато цікавого з історії виникнення професій годинникаря, продавця, гончара, фотографа, лікаря-стоматолога, юриста, водія та ін.

Учні 4-го класу зустрілися з лікарем-стоматологом, Бугай О.В., яка презентувала свою нелегку професію. Олена Володимирівна розповіла про всі переваги професії стоматолога та ще багато цікавого: як правильно чистити зуби; як обрати зубну щітку та пасту; що таке карієс і як запобігає пломба розвитку карієса тощо.

Вихованці дізналися чимало нового про широкий світ професій. І ким би вони не мріяли стати, яку б професію собі не обрали, кожен повинен добре знати свою справу, робити її чесно та вміло.

Тож нехай майбутні професії наших школярів принесуть їм радість, моральне й духовне задоволення, адже вдало обрана професія – ключ до успіху.

 DSCN2903 IMG_6413 IMG_6417 DSCN2989 DSCN2992

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *