29 Листопада, 2019 - Admin

Ми за здоровий спосіб життя!

“Твоє здоров’я – чисте повітря, вода і їжа. Вставай вранці з радістю, лягай спати з посмішкою. Ти радієш, посміхаєшся – значить, ти здоровий.

Не лікуй хворобу, лікуй своє життя, живи за законами природи, розуму. Коли немає здоров’я, мовчить мудрість, не може розквітнути мистецтво, не грають сили, марне багатство і безсилий розум.”

                                                                                                                   Геродот

З 25.11 – 29.11.2019 року в нашому закладі пройшов тиждень «За здоровий спосіб життя». В початковій школі було проведено багато різноманітних виховних заходів, а саме: конкурс плакатів, фотографій «Головне в іміджі – це здоров’я», виготовлення колажу «Червону стрічку носять небайдужі», перегляд відеороликів «Профілактика шкідливих звичок», година спілкування «Разом до здорового майбутнього», і як підсумок було проведено зустріч зі шкільним лікарем Діхтяр Н.В. ««Профілактика шкідливих звичок», «Дотримання норм харчування».

Протягом тижня учні здобули багато корисної інформації, яку зможуть застосувати у повсякденному житті для збереження свого здоров’я та зрозуміли, що здоров’я вимагає до себе постійної уваги, знань і неабияких зусиль для його збереження.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *