29 Жовтня, 2019 - Admin

Цікаві канікули

На осінніх канікулах  учні 6-го класу відвідали  місто Харків.

Першою зупинкою був Музей фотоілюзій. Опинитися на стелі в спальні, на годинниковій стрілці або втратити другу половину свого тіла – все це та багато іншого можна завдяки локаціям музею.  Шестикласники стали учасниками  цікавих пригод, зробили чудернацькі світлини та отримали гарний настрій.

Другою зупинкою був кінотеатр.  Діти насолоджувалися переглядом мультфільму, який  викликав шквал емоцій і захоплення. Після сеансу учні ще довго ділилися враженнями від побаченого.

Третьою зупинкою був Харківський історичний музей імені М.Ф.Сумцова. Шестикласники відвідали виставку, присвячену подіям Другої світової війни. Адже 28 жовтня 1944 року – день визволення України від фашистських загарбників. Екскурсовод Дейнеко Сергій Миколайович ознайомив здобувачів освіти із трагічними сторінками історії нашої Батьківщини. Діти перейнялися духом свободи, почуттям патріотизму, мужності та відданості своїй справі; зрозуміли, що народ має бути єдиним, згуртованим, жити в мирі та злагоді. У цьому й криється його сила!

День був насичений подіями. Сподіваймося, що шестикласники його запам’ятають надовго.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *