29 Квітня, 2018 - Admin

Правила дорожні знай – в ДТП не потрапляй!

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне здоров’я та життя. Незнання або невміння дотримуватися певних правил поведінки на дорогах, необережність дуже часто призводять до втрати не тільки здоров’я, а й навіть особистого життя. Таке трапляється з різних причин, але, особливо тоді, коли людина потрапляє на вулицю і не дотримується її законів. І, на жаль, частіше нещасні випадки трапляються з дітьми.

29 квітня з метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах серед учнів 1-6 кл відбувся виховний захід «Правила дорожні знай – в ДТП не потрапляй!»

Учні мандрували дорогами країни дорожніх знаків, де разом із казковими героями  повторювали правила дорожнього руху, головні знаки пішоходів, допомагали лісовим мешканцям відгадувати загадки, обговорювали дорожні ситуації, відповідали на питання вікторини.

Проведення  виховного заходу показало, що учні в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *