16 Березня, 2016 - Admin

«Мама, тато і я – спортивна сім’я»

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

16 березня в закладі   в рамках тижня родинно-сімейного виховання пройшло традиційне  спортивне свято «Мама, тато і я – спортивна сім’я».

Це свято, яке уособлює велич духу, мужності й патріотизму наших людей, залучає прихильників здорового способу життя до занять спортом, сприяє його популяризації та розвитку, наслідує основні традиції українського народу, а головне — зближує родину в єдиній справі.

Цьогоріч на змагання були запрошені сім’ї з дітьми, які не байдужі до спорту, чиї родини об’єднав у здорову, дружню, готову до перемог команду. На чотири команди: сім’я Круглих, Федоренко, Кравченко, Лютко чекало багато цікавих та захоплюючих спортивних завдань, з якими вони відмінно справилися. Учасники мали змогу продемонструвати свою силу,швидкість, кмітливість, витривалість. Команди приклали максимум зусиль, щоб здобути першість.

Перемогу з незначним відривом від суперників (44 бали) здобула команда родини Круглих, друге місце виборола команда родини Лютко (42 бали). Команди були нагородженні дипломами та медалями переможця. Вітаємо переможців та учасників свята!

DSCN9550 DSCN9558 DSCN9656 DSCN9633 DSCN9611 DSCN9584 DSCN9586

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *