16 Листопада, 2018 - Admin

Люди, будьте взаємно красивими

У світі багато фарб –  є фарби життя, що забарвлюють наші дні в яскраві кольори радості, чистоти, дружби, спорідненості. Є фарби скорботи, ненависті і порожнечі. Яким кольором розфарбувати своє життя вибирає сама людина.

Колись Бернард Шоу сказав: «Тепер, коли ми навчилися літати по небу, як птахи, плавати під водою, як риби, нам бракує тільки одного: навчитися жити на землі, як люди».

Байдужість, жорстокість, невміння дійти злагоди у родині і в суспільстві дуже шкодять нам, нашому благополуччю, затьмарюють радість життя. Тільки мир і злагода, взаємодопомога, подолання особистого егоїзму принесуть щастя і впевненість у майбутньому.

16 листопада – день толерантності  і доброти  в школі розпочався акцією  «Будь толерантним», яку провели 8-микласники . Учнями була підготовлена виставка матеріалу про толерантність , яку із задоволенням читали і розглядали учні школи.

Під час перерв,упродовж дня,слухали пісні про щастя, добро, справедливість. В ефірі шкільного радіо звучало багато цікавих розповідей про значення слова «толерантність» і впровадження толерантності у наш сучасний світ.

Тему толерантності  обговорювали учні 8-го класу  на Годині доброти . До себе на розмову запросили учнів 5, 7 класів. Під час спілкування учні ширше ознайомилися  із поняттям «толерантність», всі учасники  приймали участь в обговоренні різноманітних ситуацій, висловлювали свої думки щодо побаченого, познайомилися із грецьким філософом Діогеном, який завітав у наш час, шукаючи людину. Переглянули і обговорили відеоролик «Бумеранг доброти». Під час Години доброти пролунали пісні у виконанні учнів 8-го класу.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *