11 Жовтня, 2016 - Admin

Любить людей мене навчила мати…

Роби добро, твори добро, живи за законами совісті – такий девіз морального кодексу  людини. Шестикласники  саме намагаються вчитися жити, нести у світ любов, порядність та добро. Повагою до літніх людей проймаються діти, які уважно слухають розповіді стареньких людей, ідуть до них на розмову. І від цього стають добрішими, чуйнішими та уважнішими до старшого покоління.

Нетецька Олександра Савеліївна – старожил нашого селища. Із дружньої бесіди  з бабусею Шурою діти дізналися, що народилася вона у далекому 1936 році с. Просяне. Все життя пропрацювала в колгоспі на фермі дояркою місцевого колгоспу, 58 років прожила зі своїм чоловіком, народила дітей.

Багато цікавого ще розповідала Олександра Савеліївна про своє життя, а діти уважно слухали її, прислухаючись до її голосу, який інколи переходив у шепіт.

Відвідувачів вразили спогади літньої людини, і вони тепер готові приходити щодня до неї на розмову, нести в своїх долоньках тепло та допомогу, в очах – потяг до життя, а в дзвінкому сміхові – радість і безмежність свого дитинства.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *