21 Вересня, 2017 - Admin

Країна висхідного сонця

Перед  молодим поколінням час ставить  завдання: вони повинні бути інтегровані у сучасний світ, ознайомлюючись із країнами Європи та Азії  під час навчально-виховного процесу у школі.

2017 рік оголошений роком  Японії в Україні.

Семикласники здійснили заочну подорож до країни висхідного сонця, країни, яка не схожа на жодну із європейських країн, країни, в якій збереглася самобутня культура, традиції та звичаї.

Із відеоролика  «Самі цікаві факти про Японію» діти дізналися, як живуть і працюють японці. Вразило дітей почуття патріотизму, яке характерне для корінного населення,  велика працездатність та самовідданність на благо держави та фірми, в якій працюють люди. Ще раз доторкнулися до східної культури: Гарібова Л., Терещук Л. та Задорожна В. підготували  та прочитали хоку  поетів Японії .

Учні класу своїми руками виготовляли ліхтарики, якими японці прикрашають свої подвір’я у переддень Нового Року.

Задорожна В., Леохіна О., Мудра А., Коротецька П, Терещук Л.  розповіли про своєрідну архітектуру країни, презентували малюнки, які виконали  під час роботи гуртка образотворчого мистецтва. Їхні роботи зайняли почесні місця на шкільній  виставці  «Японія моїми очима», яку організувала вчитель образотворчого мистецтва Мишак С.М.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *