6 Травня, 2016 - Admin

«Знов білим цвітом вкрилися сади, І знов приходить свято перемоги…»

Як тільки вберуться у чарівні білі квіти сади навесні, засвітять дивовижні свічки каштани, а повітрі розіллється тонкий і ніжний аромат, в бузкових кущах заллються піснями невсипущі солов’ї, а вся земля випромінюватиме радість і щастя,  нестримну жагу до життя, в один з таких прекрасних днів, 9 травня, ми відзначаємо велике свято – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Пам’ять… Вона нетлінною жаринкою проходить крізь серця кожного з нас, адже так необхідно памятати тих, хто життя віддав за нас, молоде покоління.

06 травня 2016 року для учнів 10-го класу вихователем і класним керівником Щербак І.Б. була проведена година спілкування «Знов білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято перемоги…».

Учні ще раз згадали, якою тяжкою ціною далася нам перемога, адже немає сімї, яку б не спіткало лихоліття війни.

Діти уважно ознайомилися із книгами, у яких розповідається про героїв-визволителів (наших земляків), та воїнів, що полягли на землях Нової Водолаги.

Хоча все далі відходять грізні й важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя.

І в кожного з нас не залишають вічні слова, що лунають упродовж багатьох років: „Ніхто не забутий, ніщо не забуто”.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *