14 Вересня, 2017 - Admin

Екскурсія до музею Бойової слави смт Нова Водолага

Вічні між століттями ті, хто загинув у боях. Славні у віках живі безсмертні солдати, всі, хто сміливо йшов у бій, відстоюючи право на життя, свободу для майбутніх поколінь. І хоч війна вже давно відійшла у минуле, лише діти здатні зрозуміти значення подій, пропустити її через свою душу, залишити у пам’яті.

Саме для того, щоб вшанувати пам’ять загиблих, щоб застерегти майбутні покоління від таких катастрофічних безглуздих втрат  учні 2 класу разом з вихователем Клочко В.М. та класним керівником Панченко Л.Є. відвідали музей Бойової слави. Екскурсовод дуже цікаво розповів про героїчні сторінки життя нашого народу під час війни. Діти з захопленням слухали розповідь, дивились експонати, деякі з них навіть потримали в руках.

В пам’ять про тих, хто не повернувся з війни, а також воїнів, які віддали свої життя, захищаючи рідне селище  поклали квіти до Меморіального комплексу  земляків, які загинули в роки Другої Світової війни.

Сподіваємось, що ця екскурсія залишиться у пам’яті кожного школяра, і в майбутньому наші  діти стануть справжніми патріотами своєї держави, мужніми та відважними захисниками України.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *