20 Грудня, 2016 - Admin

Екологічна акція «Збережи ялинку!»

Не рубай ялинку! Бережи ялинку!

Хай пташки співають в її вітах дзвінко,

Хай маленька білка тут гризе горішки,

А вухастий зайчик відпочине трішки.

Глянь, яка чудова наша Україна,

Будь природі другом, будь природі сином!

З метою привернення уваги дітей до проблеми вирубування великої кількості ялинок, які стають прикрасами осель лише на період новорічних свят у 2-му класі 20 грудня була проведена екологічна акція «Збережи ялинку!». Головним завданням було обговорення проблеми масового вирубування ялинок напередодні свят, адже ліс – це безцінний дар природи, величезна фабрика цілющого повітря.

Другокласники підготували невеличкі виступи на теми: «Користь лісів для людського здоров’я», «Цікаві факти про ялинки», «Новорічні традиції нашого народу» та ін. Яковенко Вячеслав навіть приготував звернення до жителів селища щодо збереження лісової красуні. Проведена робота допомогла учням задуматися над проблемою збереження зелених красунь.

Під час акції кожен учень міг проявити свої здібності і фантазію. Діти продемонстрували власноруч виготовлені новорічні композиції та вирішили, що лісову красуню можна замінити власноруч створеними прикрасами.

Таким чином другокласники переконалися, що зовсім не обов’язково рубати живу ялинку, аби створити у домі святковий настрій.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *