22 Вересня, 2017 - Admin

День іменинника в «індіанському» стилі

День народження – це найулюбленіше та найбажаніше свято для всіх дітлахів.  Тому, щоб привітати літніх та осінніх іменинників у 2 класі 22 вересня 2017 року була організована вечірка в «індіанському» стилі. Діти з радістю перевтілилися в справжніх індіанців: це і кольорове пір’я, амулети, аквагрим, індіанські імена для кожного учасника. А умова гри була така: у племені індіанців сталося несподіване горе! Був загублений древній талісман, який оберігав все індіанське плем’я від бід і страждань. Щоб знайти талісман, за сценарієм  свята, за допомогою до дiтей приходить Вождь племені – Мудрий Сокіл і його сестра Зіггі-Зіггі. Потрібно рятувати долю племені! Іменинники разом зі своїми однокласниками погоджуються допомогти племені! Щоб повернути талісман, друзі пройдуть безліч випробувань. Коли талісман буде знайдено, Мудрий Сокіл призначить іменинників Зберігачами талісману племені індіанців!

В кінці свята учні привітали іменинників подарунками, а смачний солодкий стіл чудово завершив це веселе та цікаве дійство.

Протягом всього свята з вуст учнів не сходили веселі та щирі посмішки. Радості дітей не було меж.  Зимові та весняні іменинники з нетерпінням чекають свого часу.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *