14 Березня, 2017 - Admin

День українського добровольця

За роки незалежності Україна, нащастя, не знала війни. Наш народ пишався тим, що у складні 90-ті Україні вдалося зберегти мир. Але біда не обійшла нашу державу, і тепер мирне небо палахкотить полум’ям війни. А слова «Слава Україні! Героям слава!» набули непідробного, святого змісту і примушують щеміти наші серця. Вони адресовані нашим мужнім воїнам, що зі зброєю в руках захищають рідну землю.

У день відзначення  Дня  українського добровольця, 14 березня 2017 року,  учні 3, 4  та 5-го класів відвідали тематично-патріотичну виставку «Мужні герої славної України». В експозиції були представлені фотографічні  відомості про історичні події, присвячені визвольній боротьбі та розвитку добровольчого руху в Україні в період із 2014 року до цього часу.

Екскурсоводами на цій виставці були учні 9-го класу: Кругла Олександра, Водолажченко Дмитро та Кравченко Владислав. Вони розповіли відвідувачам  про події на сході України, про героїчні подвиги наших  земляків, які воювали в зоні АТО.   А учні 1-го та 2-го класів виготовили  творчі вітання та дарунки  військовослужбовцям, які наразі несуть службу в зоні бойових дій.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *