29 Вересня, 2017 - Admin

З днем працівників освіти

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний – День працівників освіти. 29 вересня  школа  майоріла осінніми квітами та  посмішками учнів і педагогів. Старшокласники з гордістю і відповідальністю “приміряли” на себе  професію педагога,  та відчули  наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця. У цей день учнівські колективи привітали   ветеранів педагогічної праці листівками, квітами та солодкими подарунками. Святкова атмосфера, квіти і посмішки радували всіх протягом дня.

Та найкращим подарунком для педагогів та працюючих у закладі став  святковий концерт, підготовлений учнями 1-10-х класів.  В актовій залі зібрався весь педагогічний   колектив.  Усі присутні отримали чудовий настрій, заряд енергії та посмішок, справжню насолоду від бездоганної акторської гри, вдало виконаних гумористичних номерів, танцювальних та вокальних композицій.

Дорогі освітяни! Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Щиросердно бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги! З професійним святом!

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *