24 Лютого, 2017 - Admin

День народження закладу

День народження школи – це свято для всіх!
Хай лунає в ній завжди учнів радісний сміх.
Хай збирають всіх  дзвоники ранком щодня,
Хай щасливою буде шкільна сім’я!

Школа – живий, рухливий організм, що постійно розвивається, удосконалюється. А школу створюють люди небайдужі, творчі, цікаві. Від них залежать шкільні традиції, вони створюють легенди і самі стають легендами, визначають стиль школи: у навчанні, у житті, у майбутньому. Тому оптимістично стверджуємо: школо, тобі пощастило, що усе твоє життя тебе супроводжують професіонали, майстри своєї справи.

Змінюється час, змінюється школа, мудрішають педагоги, розуміючи свою почесну місію у сучасному світі.   Педагогічний колектив школи  постійно навчається сам, навчає  дітей, будує майбутнє країни.

Ось уже 55років коридори нашої школи переповнені дитячими голосами і сміхом, і саме стільки дарують учням міцні знання і тепло своїх сердець педагоги школи. Крок за кроком, як з – під пензля великого майстра, з рук учителів та вихователів виходить особистість, якій у майбутньому будувати державу.

Рідна школо! Стоїш ти серед буйного цвіту дерев. Зустрічаєш ласкаво й привітно свою дітвору. Переживаєш за своїх вихованців і радієш разом із ними. А учні із вдячністю споглядають на свою школу. І ще більше радіють, коли у школі свято.

Є різні свята – державні, професійні, сімейні….А день школи – це який? Звісно,  сімейний!  Це коли всі разом, коли всім весело,  коли всі  щасливі, коли всі один одним пишаються! День народження – спільне свято всієї шкільної родини!

Цього року 24 лютого школа відзначила свій 55–й день народження. Широко відчинивши двері, зустрічала вона радісно усміхнених випускників різних років. У цей день в закладі відбулася ярмара солодких виробів, виготовлених руками вихованців закладу. Усі класи прийняли в ній активну участь. Після закінчення ярмарки усі мали змогу побувати на святковому концерті “Нам сьогодні — 55!”.

Цьогорічне свято було представлене у формі мандрівки шкільним часом, під час якої кожен клас мав змогу перекрутити стрілку годинника, привітати школу із святом, подарувати музичний номер, а ще — отримати грамоту за перемогу у тій чи іншій номінації. Присутні на святі батьки, вчителі, гості отримали   справжнє задоволення, незрівнянні хвилини творчого відпочинку, незабутні враження від чудового свята!

55 років – час, коли, озирнувшись назад, оцінюєш досягнення, перемоги, сумуєш через помилки, стверджуєш традиції, тому що попереду ще все життя і можна перевіряти, змінювати, дивувати, захоплювати та захоплюватися, надихати і прагнути. Поки що відчуваєм себе вільним птахом, бо 55 – це  тільки канун ювілею, тому можна чекати несподіванок у виховній роботі, зацікавлення у педагогічній науці та методиці, стабільності в освіті та простору у творчості. Натхненно розумієш, що за традицією кожен сам створює історію шкільного життя та робить кожний крок уперед, бо без цього вже не уявляєш життя, цього потребує твоя професія, твій соціальний статус, твоє світорозуміння, твоя концепція особистості.

Прийми ж вітання, школо! Зустрічай і проводжай юнь свою. Вболівай за їх невдачі, радій їх успіхам і життєвим злетам.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *