1 Червня, 2017 - Admin

День захисту дітей

Сьогодні в школі гамірно. Веселими зграйками біжать дітлахи до своїх вихователів, навперебій діляться своїми враженнями від перших днів канікул,  перебиваючи один одного розповідають, де були і що бачили.

Діти прибігли в школу, бо знають, що на них сьогодні чекає святкова цікава програма, бо день сьогодні незвичайний.

1 червня – День захисту дітей. Як в школі так і в нашому районному центрі смт. Нова Водолага (на площі Ювілейній та парку)  наші діти були активними учасниками всіх розваг, конкурсів та змагань.

Першими у школі почали свою святкову програму самі найменші вихованці. Для них вихователі Белебеха А.М. та Лиманська Ю.С. підготували цікаву спортивно-музичну розвагу «Подорож до казкової країни» та організували виставку дитячих робіт «Веселка кольорова». Ляльковий театр із виставою «В гостях у казки» завітав теж до дошкільнят. Вихователі Шеховцова Я.С. та Черевань Н.О. разом із своїми дошкільнятами поринули у чарівний світ казочки.

Школярі 1-4-х класів приймали участь у спортивній естафеті «Веселі старти». Вчителі фізкультури Скляр В.В. та Звенигородська І.В.  підготували цікаві види змагань, під час яких діти мали змогу проявити свою силу, спритність, винахідливість. Переможців не було, але діти всі залишилися задоволені .

Під час святкової програми на  майданчику школи  Жукова І.К. провела караоке «Літо, літечко!». Активними учасниками були учні 1-7 класів. Діти співали пісні про літо, відпочинок, про Україну, про школу.

Весело , змістовно провели свято шестикласники. В цей день вони поспішали на Гавайську вечірку. Все в цей день було на користь дітям – погода, настрій, природа. Вихователь групи Петрашкевич Т.Р. підготувала для своїх вихованців гру-квест «Алоха». Діти здійснили заочну подорож по Гавайських островах. Вони розгадували кросворди, ребуси, розшифровували закодовані слова та девізи, віталися по-гавайськи. На закінчення  гри діти отримали солодкі призи. Додому поверталися всі в хорошому настрої.

Разом з батьками діти нашої школи відвідали парк та площу Ювілейну, де також проводилися розваги для них. Вони грали в шахи і шашки, переглянули цікаві мультики у Будинку культури, прийняли участь у конкурсі малюнків «Малюємо разом», стали слухачами програми «У щасливій країні  дитинства», в якій приймали участь вихованці дитячих художніх та танцювальних колективів району. Але найбільше дітям сподобалася акція Солодка прохолода», під час проведення якої кожному дісталося смачне морозиво.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *