11 Жовтня, 2018 - Admin

Гра «Козацькі розваги»

Розселив Господь людей по всьому світу і кожному народові дав землю. Богом дана земля є святою і рідною, тому її захист – це найперший обов’язок народів. Для українців такою землею є Україна. Вона полита потом і кров’ю сотень поколінь, їхніх працелюбних і героїчних предків. Шануймо героїчну історію нашого великого народу.

14 жовтня відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці. З недавніх пір свято Покрови в Україні відзначається ще й як день українського козацтва. Крім того, ще 14 жовтня відзначають День захисника України.

Напередодні цього свята, а саме 11 жовтня 2018 року в 3 класі була проведена гра «Козацькі розваги». Діти дізналися багато цікавих фактів про козацтво, брали активну участь у різноманітних конкурсах та іграх:  «Майстерні художники», «Козацька спритність», «Забави кашоварів», «Приготування кулішу», «Вірю чи не вірю» та інші. В кінці змагань була проведена вікторина «Козацька кмітливість» в якій діти показали себе справжніми козаками та гідними нащадками славного козацького роду.

За активну участь у змаганнях діти отримали призи та посмакували солодощами.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *