26 Жовтня, 2017 - Admin

В гостях у «Мандрівника»

Україна. Рідна сторона…

Світанок. Повільно, але впевнено сонце піднімається з-за обрію. Прокидається земля, прокидається природа, прокидається все живе: від мурахи й до могутніх скель. Кожна травинка, хмаринка, квіточка, кожна крапелька роси радіє новому дню. Вітаючи один одного, вони обмінюються цілющою енергією, яку кожен з нас відчуває і сприймає. І от, йдучи твердим кроком, спираючись на альпеншток, несучи на собі рюкзак, не зважаючи ні на дощ, ні на сльоту, вітер, спеку, холодні сніги, сходить на вершину турист.

Таких людей,  називають по-різному: то безумні екстремали, то любителі вогнища й пісень. Саме такі діти та дорослі зібралися у туристично-краєзнавчому клубі Нововодолазької гімназії «Мандрівник». Всіх його учасників поєднує одне- любов до рідної землі, потяг до мандрівок, воля та незалежність, яскраве багаття, лірична мелодія гітари.

На канікулах ми, учні 10-го класу, разом з класним керівником Губою Т.А. та вихователем  Руденко О.Я., відвідали клуб. Нас радо зустрів у стінах клубу Руденко О.Б., вчитель Захисту Вітчизни та керівник гуртка «Влучний стрілець» Нововодолазької гімназії,  у якого за плечима дванадцять походів різної складності. Під час цікавої розповіді, ми  переглянули виставку досягнень та перемог клубу, познайомились з переможцями Всеукраїнської військово-спортивної гри «Сокіл(Джура)». Також відвідали гурток «Влучний стрілець», де мали змогу позмагатися у стрільбі.

Задоволені та сповнені позитивних емоцій, кожен пообіцяв собі, при першій нагоді, приєднатися до цікавих, корисних походів рідною стороною.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *