6 Квітня, 2018 - Admin

Всесвітній день здоров’я

Здоров’я людини – це найцінніше, що є у неї є. Ніщо не може зрівнятися з ним: ні багатство, ні положення в суспільстві, ні слава. Це справжня коштовність, подарована нам природою. Людина зобов’язана берегти своє здоров’я змолоду, адже саме здорова людина формує сильну націю.

Кожен рік у всьому світі святкують Всесвітній день здоров’я. В цей день традиційно обговорюються найгостріші проблеми охорони здоров’я, що стоять сьогодні перед людством, проводяться заходи, які мотивують людей вести здоровий спосіб життя і приділяти більше уваги профілактиці захворювань.

Напередодні Всесвітнього дня здоров’я 6квітня  в закладі пройшло спортивне свято «Мама, тато і я – спортивна сім’я!», яке мало на меті збагатити внутрішній світ дитини позитивними емоціями, створити умови для виявлення дітьми емоційної чутливості до стану рідних та близьких; формувати у дітей інтерес до виконання спільного завдання, потребу прийти на допомогу одне одному; розвивати швидкість, спритність, увагу, кмітливість, фізичні вміння та навички, прищеплювати прагнення до занять фізкультурою; виховувати любов до фізкультури і спорту. За звання найспортивнішої сім’ї змагалися: родина Карбань Єлизавети, учениці 2-го класу, родина Рябініна Євгена, учня 2-го класу та родина Ляшенка Ярослава, учня 1-го класу.

Сценарій естафетних змагань  був  складений так, що кмітливість, силу, спритність, волю до перемоги могли продемонструвати як батьки, так і учні. Усі переконалися, що мами, татусі, як і самі діти, однаково обожнюють спорт.  А зі спортом дружать усі, хто має швидкі ноги та спритні руки. Диплом переможця отримала родина Карбань, ще дві інші сім’ї набрали однакову кількість балів, тому зайняли друге місце.

Віриться, що ці запальні та азартні старти подарували здоров‘я, енергію, піднесення, наснагу як батькам, так і малечі.

 У цей же день у спортивному залі зібрався педагогічний колектив. 2 години спортивного змагання з волейболу не минули марно.  Кожен із учасників переконався, що спорт – це сила  та отримав масу позитивних емоцій.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *