14 Червня, 2019 - Admin

Випускний вечір у 9 класі

Червневий день відлунює святково,
І сміх, і квіти, й гомін голосний…
Зібрало нині свято нас чудове,
Чарівний вечір, вечір випускний.

14 червня 2019 року у нашому закладі відбулися урочистості з нагоди отримання учнями 9-го класу свідоцтва про здобуття базової середньої освіти. Це святкова і визначна подія для всіх дев’ятикласників. Деякі учні з цим документом підуть у доросле життя, а інші залишаться навчатися у рідній школі.

Дев`ятикласники презентували для гостей свята нову багатосерійну сагу «Школа. В очікуванні дива» –  шедевр з життя сучасного школяра, драма про роки мук, екшен походів в їдальню, поема присвячення усім хто знаходився поруч. В цей день усі зібралися, щоб згадати, як йшли зйомки цього серіалу, і хто зробив найвагоміший вклад  на створення шедевру. Для гостей свята хлопці та дівчата підготували музичні сюрпризи, які підняли настрій усім присутнім. З особливим хвилюванням приймали випускники вітання від адміністрації школи, класного керівника та вихователя, вчителів, батьків.

Після  урочистостей випускники продовжили святкування у Центральному парку культури та відпочинку ім. М. Горького у м. Харкові.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *