23 Березня, 2016 - Admin

«Безпека на дорозі – безпека життя!»

Безпека – це життя людини,

Безпека – це наше майбуття.

Прийміть до серця світ природи –

Прекрасне буде всіх життя!

       Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Оскільки основи мислення закладаються у дитини в сім’ї, «материнська школа» повинна сформувати у дитини перші уявлення про навколишній світ і місце людини в цьому світі. Необхідно зауважити, що з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на життя і здоров’я людини.

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.

В рамках проведення тижня безпеки життєдіяльності 23.03.2016 року в 11 класі  був проведений виховний захід на тему «Безпека на дорозі – безпека життя!». Форма проведення – усний журнал. В ході заходу діти були поділені на п’ять груп: «Пішоходи», «Велосипедисти», «Мотоциклісти», «Пасажири ТЗ» та «Водії». Кожна з груп підготувала відповідні доповіді та запитання для закріплення матеріалу. Таким чином учні уявно перегорнули сторінки усного журналу з даної теми, зробивши для себе вагомі висновки.

IMG_20160322_182746 IMG_20160322_182853

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *