8 Квітня, 2019 - Admin

Акція “Випускнику, посади дерево!”

Різні бувають традиції. Добрі, смішні, курйозні. Більшість з відомих традицій народилися дуже давно. Є традиції, народження яких відбувається на наших очах. Та не просто на очах, а з нашою безпосередньою участю.   Дуже хочеться, щоб ця традиція посадки дерева на шкільній  території випускниками  мала б продовження.

Про майбутнє можна мріяти, але краще будувати майбутнє власними руками. Саджаючи дерева, ми створюємо традицію добра. Це не тільки добра традиція, але і конкретна справа.

Важливо, що посадка дерев – це не тільки турбота про екологію, а й, що не менш важливо, можливість залишити слід на Землі, пам’ять про себе, своєрідний наказ для наступних поколінь.

 Цієї весни одинадцятикласники нашого закладу вирішили висадити в шкільному саду саджанці яблунь, внести свій посильний вклад в озеленення та благоустрій рідної школи.

Завзято та енергійно  підтримали старших друзів першокласники.  Старанно та з повним усвідомленням своєї  справи, вони намагалися внести посильну часточку праці, щоб в майбутньому зазеленіли     яблуньки на подвір’ї  рідної школи. І хоча вони ще не такі й дорослі, але  кожен з них розумів, що робить хоч мале, та добре діло. Продемонстрували відповідальність, працьовитість та  пообіцяли доглядати за маленькими зеленими друзями.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *