16 Березня, 2018 - Admin

«Дівчинка-весна»

Теплий березневий промінь сонця розбудив чарівну, звабливу красуню –весну. З ледь відчутним весняним подихом до нас прийшло Міжнародне жіноче свято. У 3-му класі на честь жіночого свята 16 березня була проведена святкова конкурсна програма «Дівчинка-весна».

Усі третьокласники прийняли участь у святковому заході. Хлопчики підготували конкурсну програму, а дівчатка активно приймали участь у конкурсах. Адже свято – це завжди казка, сповнена позитивними емоціями, чарівними дивами та яскравими кольорами, в якій діти стають маленькими творцями добра і краси.

Свято розпочалося привітанням для дівчаток від хлопчиків – джентльменів. Веселі пісні, запальний танок, компліменти та побажання від хлопчиків підняли гарний настрій всім присутнім. Під час свята дівчатка змагалися між собою у різноманітних конкурсах: вправно сортували крупи, пилососили, виготовляли намисто, збирали весняні квіти, за допомогою  Lego-конструктора «ШІСТЬ ЦЕГЛИНОК» грали в гру «Асоціації», виготовляли весняне сонечко, шукали балерину, розгортали цукерки незвичним способом та ін. Наприкінці свята всі учасниці були нагороджені за номінаціями, а Луценко Дар’я отримала звання “Дівчинка-весна”.

Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшов захід. По завершенню для учнів організували солодкий стіл , що доповнило атмосферу свята та подарувало радісні емоції .

Коли приходить весна, кожному з нас здається, що народжуєшся на світ вдруге, що весна ця особлива, краща, ніж були попередні. Тож нехай ця весна принесе всім тепло усмішки та сонце в душі, благополуччя і мир до кожної оселі , здійснення мрій та сподівань!

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *