7 Березня, 2017 - Admin

8 Березня у 6-му класі

Теплий весняний вітерець лагідно торкається обличчя, сонячні промінці пестять щічки,а веселий сонячний зайчик грайливо зупиняється на носику… Дзвінко лине пташиний спів синичок, цвірінчання горобчиків, чути шум струмочка, який радісно перекочується із камінчика на камінчик   і мчить далі незупиняючись.  Весна!

До школи веселою зграйкою мчать хлопчики –шестикласники, в руках у них букети квітів та  вербові котики.  Вони сьогодні будуть вітати своїх дівчаток-однокласниць із святом 8 Березня.

В програмі свята веселі конкурси, розваги, смішні сценки та частівки. На святі було весело всім, бо дівчаткам допомагали і хлопчики. В конкурсах «Господарочка», «Увага- за кермом дівчина», »Зі святом» , «Чарівна ромашка» перемагали найкмітливіші, найрозумніші, найуважніші. Жодна дівчинка не залишилася поза увагою хлопців, бо протягом свята хлопці проводили своє таємне голосування на визначення «Міс Господарочка», «Міс Уважність», «Міс Кмітливість», «Міс Веселість», «Міс Симпатій», «Міс Грація», «Міс Дюймовочка», «Міс Довгі вії», «Міс Русалонька».

На закінчення свята хлопці подарували дівчаткам  частівки у своєму виконанні, подарунки та квіти.

Щастя, радість, святковий настрій переповнювали дітей  увесь день.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *