14 Лютого, 2017 - Admin

Давайте жити дружно!

«Любов – це життя. І все, що я розумію,

                                                                  я розумію тому, що я кохаю. Все є,

                                                                  все існує, лише тому що я люблю.»

Лев Толстой

День Святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, день в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – любов. В цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Крім того, день всіх закоханих – чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати дорогу тобі людину…

Другокласників це свято теж не проминуло і завітало до кожного учня класу. Хоч діти ще маленькі та кожному із них хочеться відчути тепло і увагу від інших. Тому 14 лютого вони вітали валентинками своїх найкращих друзів. А після уроків до другокласників завітала Фея любові і дружби – Валентинка. Вона провела з учнями цікаві конкурси та забавні змагання для зміцнення дружніх стосунків між дівчатками і хлопчиками класу. Разом з нею на свято завітали і мишенята із мультфільму «Леопольд», які разом з дітьми грали в ігри та вчилися дружити.

Наприкінці свята мишенята вручили всім присутнім кульки із сердечками та печиво-«валентинки» зі словами: «Діти, давайте жити дружно!»

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *