15 Листопада, 2018 - Admin

LEGO – проект

Мабуть, немає зараз такої людини, яка б не була знайома з конструктором LEGO. Легендарна гра побачила світ понад 60 років тому. І з тих пір конструктор незмінно користується популярністю. Граючи з LEGO, діти розвивають дрібну моторику, логічне та образне мислення, вчаться проявляти фантазію, коли збирають деталі за своїм задумом.

У нашому закладі учні 1-4-х класів працюють із конструктором LEGO уже другий рік. Використовують їх на різних уроках та в позаурочний час. А 15 листопада, під час проведення тижня безпеки дорожнього руху, було вирішено провести спільний LEGO – проект для учнів 1-го та 4-го класів на тему: «Будь уважним на дорозі!» Діти досить старанно працювали із конструктором Lego System та Lego Duplo, та показали свої знання з правил дорожнього руху. Вони створювали дорожні Lego-ситуації та обговорювали їх, разом шукали правильний вихід із неприємних ситуацій. Діти не тільки повторювали правила, а й вчилися спілкуватися, допомагати один одному, бути взаємовічливими, терпимими по відношенню до думки інших.

Таким чином конструктори Lego System та Lego Duplo допомогли дітям у формі пізнавальної гри повторити правила дорожнього руху, необхідні в подальшому житті.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *