14 Вересня, 2020 - Admin

Діти України – за мир!

Мир на землі — це затишок і тиша,
Це сміх дитячий і душі політ,
Коли поет чарівні вірші пише
Про незвичайний, дивовижний світ.
Мир на землі — це росяні світанки,
Краса і творчість, пісня у гаях.
Мир на землі — це вечори і ранки
Із радістю і щастям у серцях.

Сьогодні кожен громадянин України виборює мир та спокій для нашої рідної землі. І це в особливий спосіб роблять наші діти, виборюючи мир – творчістю.

В другому класі пройшла виставка малюнків «Квіти визволителям», присвячена  Дню визволення Нової Водолаги від загарбників.

Це воістину важливе життєстверджуюче свято, завжди хвилююче і урочисте. На щастя діти не бачили  якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна, але знають, співчувають та пам’ятають. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні. Ми за мир! За мир на Україні! За мир на планеті Земля!

Школярі відвідали меморіал, віддали шану загиблим у Другій світовій війні    хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника Невідомому солдату.

Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 років. Не щезне в пам’яті людській, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над фашистами.

Можна по-різному ставитися до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя за щастя інших, за можливість жити під мирним небом на рідній землі.

Новини