31 Жовтня, 2017 - Admin

«Хеллоуїн» у 3 класі

У кожної країни свої традиції. Скільки країн – стільки і звичаїв.

31 жовтня проходить одним з найважливіших свят, яке відзначають в англомовних країнах – “Переддень дня всіх святих”, або “Хеллоуїн”.

Хеллоуїн – одне з найдавніших свят у світі. У ньому переплелися кельтська традиція вшановування злих духів і християнська – поклоніння всім святим. Це одне з найбільш улюблених і веселих свят у США і Великобританії. Проте останнім часом стає популярним і в Україні.

Тому 31 жовтня третьокласники теж вирішили відсвяткувати «Хеллоуїн» у класі. А допомагали у  проведенні свята дівчатка 7-го класу Коротецька Поліна та  Мудра Анастасія. Всі діти були одягнені у тематичні костюми, клас прикрашений  чудернацькими примарами. А символом свята були ліхтарі з гарбуза вирізані у вигляді людських голів. Поліна та Настя провели багато незвичайних конкурсів. Найбільше третьокласникам сподобалися ігри: «Мумія», «Дикі танці», «Найкращий привид». Наприкінці свята діти отримали незвичайні солодощі у вигляді гарбузиків та привидів.

Свято було дуже веселим та всім запам’яталося. Семикласницям Коротецькій Поліні та  Мудрій Анастасії велика подяка за проведення незвичайного Хеллоуїна.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *