24 Жовтня, 2017 - Admin

У театрі юного глядача

Ось і перші канікули 2017/2018 навчального року! Осінні канікули у третьокласників розпочалися, як завжди, весело. Разом з класним керівником Атанасовою Т.Г. та вихователем Кассич Л.А.  дітям вдома не сидиться. І 24 жовтня вся група відправилася до Театру юного глядача м. Харкова  на виставу «Веселі пригоди Незнайки».

Всі діти добре знають історію Незнайки – коротуна з веселого казкового квіткового міста, придуманого Миколою Носовим. Непосидючий і цікавий, як всі діти, неосвічений, але тямущий хлопчина Незнайко, незважаючи на неоднозначний характер, безумовно, позитивний герой, й викликав інтерес і симпатію вихованців. Але сама пригода виявилася незвичайною, бо пов’язана вона з мобільним телефоном.

Вистава викликала у дітей безліч емоцій. Вона була весела, повчальна,  насичена, яскрава та емоційна.  Приємно вразила незвичайна гра акторів.

Переглянувши виставу про веселі пригоди Незнайки та його друзів, третьокласники ще раз переконалися, що для досягнення будь-якої мети недостатньо просто мріяти, треба багато вчитися та здобувати різні корисні навички, бути розумними та допитливими.

Додому вихованці їхали сповнені чудових вражень.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *