25 Листопада, 2016 - Admin

День талантів

«Талант – то крапля здібностей і море праці»

Григір Тютюнник

А ще кажуть, що талант завжди родом із дитинства. І що кожна людина народжується із зернятком у руці. Тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. А найкраще проростає воно у школі під час уроків та виховних заходів. Тому останній день тижня початкової школи – день Талантів.

Учні 3-4-х класів свій день розпочали «Математичним КВК», який провела вчитель Орда І.Г. Під час гри учні показували математичні таланти, розвивали свої математичні здібності у розв’язуванні кросвордів, ребусів,математичних загадок.

А завершився тиждень святом «Зірки початкової школи». На святі учні всіх класів продемонстрували свої таланти, за що і були нагороджені зірковими статуетками. Так учні 1-го класу отримали нагороду в номінації «Зіркові малята», учні 2-го класу – «Зіркові фантазії», третьокласники – «Зіркові грації», а учні 4-го класу – «Зіркові таланти».

Протягом тижня учні початкових класів проявили себе і показали, що вони є розумними, творчими, артистичними, вихованими , кмітливими, спортивними, цілеспрямованими.

Тиждень закінчився,але не закінчилася кропітка праця вчителя, яка покликана пробудити творчість і пізнання, підтримати інтерес та бажання вчитися, максимально використати те, що так щедро закладено природою.

 buex5pfszfg h3cobru5hd0 vxdc4nkbh0g

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *