29 Квітня, 2016 - Admin

Свято Букваря

Не позначено це свято

На листках календаря,

Та святкують всі малята

Радо свято Букваря.

29 квітня у першокласників відбулося довгоочікуване Свято Букваря.
Всі діти, як і деякі дорослі, люблять пригоди та казки. Ось і з нашим Буквариком та його ґаздинею Азбукою сталася пригода – розгубилися букви… Але дружні звірята, пташки та комашки, ролі яких виконували учні нашого класу, знайшли всі букви та принесли Букварику на свято.

З щирими усмішками, з іскорками у очах, діти виступали на сцені. Вони продемонстрували усі свої таланти – декламували вірші, співали веселі пісні, танцювали. А різноманіттю костюмів не було меж! За це велика подяка батькам, які брали активну участь у проведенні та організації свята. Мами і тата, бабусі й дідусі раділи успіхам своїх дітей, дивлячись на те, якими дорослими і розумними стали їхні діти. Адже цілий рік вони підтримували своїх школяриків, вчили долати нелегкі вершини науки і ніколи не відступати перед труднощами.

Також звучали на святі вітальні слова для першокласників від директора Єрмакова Сергія Юрійовича та заступника директора з НВР Калашник Лариси Борисівни. Першокласникам було вручено Грамоти за успішне навчання.

То ж свято пройшло урочисто та цікаво.

DSC_6313 DSC_6358 DSC_6413 DSC_6136 DSC_6191

 

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *