20 Жовтня, 2015 - Admin

Загадковий світ тварин

20.10.2015 року учні 4-го класу разом з класним керівником Панченко Л.Є. та вихователем Білашко В.М. відвідали Державний Музей природи Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна з метою формування екологічної культури особистості, ставлення до природи як до культурної, соціальної цінності. Діти мали змогу ознайомитися із експозиціями безхребетних і хребетних тварин. Серед різноманітних експонатів привернули увагу 20-метровий скелет кита, мамонта, опудала рідкісних та зникаючих видів тварин таких, як кінь Пржевальського, морська корова, чорний лелека. Найбільш запам’яталася дітям діорама «Пташиний базар», яка оснащена аудіо засобами і дає змогу уявити життя морських тварин в природі.

Продовженням екскурсії стало відвідування Екопарку Фельдмана де діти мали змогу не тільки спостерігати за тваринами, а й контактувати, пригощати фруктами та овочами.

На жаль, діяльність людини часто негативно позначається на природі. Багато вже не повернути. Але є можливість відновити втрачене і вберегти те, що ми зараз маємо.

DSCN2521 DSCN2520 DSCN2531 DSCN2539

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *