20 Листопада, 2020 - Admin

Толерантне ставлення один до одного

Тема толерантності у світі зараз дуже актуальна. В деяких учбових закладах за кордоном студенти заздалегідь проходять спеціальний психологічний тест на толерантність. Те ж саме відбувається при прийняті на роботу, тому що толерантна людина забезпечує комфортні умови членам колективу, в якому знаходиться.

Це дуже важливо для десятикласників, бо через 2 роки вони вийдуть  за поріг школи, та обиратимуть різноманітні навчальні заклади: хтось може поїде за кордон, або в інше місто, де не буде батьків або вчителів, які добре вас знають, дружньо налаштованих однокласників.

Темою  нашої бесіди 20 листопада з елементами тренінгу було : «Толерантне ставлення один до одного», на якому ми з учнями вчилися формувати безпечну поведінку, толерантне відношення до оточуючих та суспільства у конкретних ситуаціях;розвивати соціальну інтуїцію, навички безконфліктного спілкування.

Цікаво  розвивали свої думки під час вправ  «Карта бажань» (створення ідеального світу), «Мішечок цукру», «Зроби вибір», , «Повідомлення ровеснику».

Новини