27 Листопада, 2020 - Admin

Тижнева подорож «НУШ-2 в країні Знань!»

З 23 по 27 листопада у нашому закладі проходив тиждень початкових класів. Другокласники цей тиждень подорожували країною Знань. Кожен день був тематичним.

У перший День рідної мови діти провели інтерактивне заняття «Україна починається з тебе!» та склали стіну слів необхідних кожному українцю. Наприкінці дня створили виставку малюнків «Ми діти твої, Україно!». Спільна діяльність дітей сприяла налагодженню позитивної атмосфери та дружніх стосунків між учнями.

Другого дня, у День творчості, нушенята вирушили в Lego- подорож до фантастичного зоопарку, який діти самотужки побудували. Гра в Lego створила неповторну атмосферу психологічного комфорту, згуртувала учнів до спільної праці, де діти навчилися дослухатися до ідей своїх товаришів, співпереживати, творчо мислити.

Цього ж дня, на уроці англійської мови другокласники, під керівництвом вчителя Челомбітько О.В., взяли активну участь у створенні з паперу “Коло друзів” Friendship circle. Під час практичного заняття учні проявили фантазію, із задоволенням працювали, розкриваючи свої творчі здібності.

У казкову подорож «Здоровенькі будьте!» другокласники вирушили третього дня. Діти побували у країні Здоров’я та познайомилися з цікавими казковими персонажами. Цей день був присвячений зоровому способу життя та навчив учнів цінувати та берегти своє здоров’я.  

У четвер учні подорожували математичною країною та грали в Lego-вікторину «Додай та вгадай!». А допомогали незмінні помічники Lego «6 цеглинок 2.0» Діти, як справжні науковці, обговорювали математичні  проблеми, висували гіпотези, перевіряли їх, працюючи в командах. Всі без винятку діти були в захваті від творчої співпраці. Все це сприяло формуванню математичних понять і практичному засвоєнню з теми «Додавання та віднімання двозначних чисел в межах 100».

Захоплююча подорож завершилась Днем довкілля. Другокласники дізналися багато корисної інформації про правила сортування й переробки сміття, попрацювали з лепбуком «За життя без сміття!». Створення цієї книги допоможе вихованцям зрозуміти необхідність дбайливого ставлення до довкілля, свого здоров’я і здоров’я планети Земля.

Протягом тижня цікаві конкурси, ігри, вікторини розвивали творчість другокласників, вчили бути спостережливими, кмітливими, креативними, талановитими, розумними, активними та допитливими.

Новини