27 Листопада, 2020 - Admin

Тиждень початкової школи

Найважливішим із завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Збільшення навчального навантаження на уроках примушує вчителя замислитись над тим, як підтримувати інтерес молодших школярів до навчання. Одним з найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є проведення предметних тижнів у початковій школі.

У проведенні тижня активну участь взяли молодші школярі 1 – 4-х класів. Головна організаторська роль належала учителям. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити цей тиждень справжнім улюбленим святом як для дітей, так і для дорослих. Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкової школи. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними.

 План містив багато цікавих та змістовних заходів, в яких взяли участь учні 1-4-х класів. І вже по завершенню тижня можна сказати, що сподівання учасників на отримання позитивних емоцій справдилися.

 Кожен день мав певне спрямування:

1. День рідної країни.

Першокласники провели заочну подорож містами України

2.День творчості.

3.День здоров’я.

4. День математики.

Проведено гру-змагання “ Математичний лабіринт” з конструктором LEGO.

5. День довкілля

Першокласники підготували цікаві розповіді про добрі справи в сім’ї та переглянули презентацію “Бережи довкілля від сміття”

 Класний керівник Панченко Л.Є.

Новини