23 Листопада, 2018 - Admin

Свято «Талановиті діти»

23 листопада завершився Тиждень початкової школи. Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів. Діти мали можливість реалізувати набуті знання, уміння, стати активними учасниками всіх подій тижня, взяти участь у різноманітних видах діяльності: майструвати, фантазувати, малювати, виконувати ролі в казках та постановах. Збуджені та зачаровані, грайливі та допитливі, усміхнені та щасливі діти з насолодою приймали участь у заходах.

Свято «Талановиті діти» було завершальним акордом тижня. Всі учні початкової школи представили свої таланти на сцені закладу. Це було справжнє свято як для  дітей, так і для всіх присутніх. Атмосфера  радості, насолоди від творчості школярів панувала протягом заходу. Чарівні пісні, запальні танці  вражали присутніх.

Тиждень початкової школи ще раз переконує у тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаємо, а їй немає ні кінця, ні краю. То  ж будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела!

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *