13 Грудня, 2018 - Admin

Проект «Пересувна виставка цікавої науки»

13 грудня 2018 року до нашого закладу завітали гості з Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Харківського коледжу Державного університету телекомунікацій із експозицією «Мандрівка науки», яка є частиною проекту «Пересувна виставка цікавої науки». Були представлені експонати, які зацікавили учнів 1-11-х класів та працівників закладу: секція 3D-друку, маятники та оптичні ілюзії, «Потоки Бернуллі», «Мікроби як люди» та ін.

У залі зібралося багато охочих дізнатися більше про світ науки. Учні були активними учасниками різних наукових експериментів: сідали на стілець, у сидіння якого вкручено багато шурупів, створювали геометричну фігуру з тенісних м’ячиків, зав’язували шнурівки, використовуючи пасатижі, та намагалися виплутатися з лабіринту ламаних ліній.Навіть пролунав постріл із повітряної гармати! А скільки цікавого діти дізналися про мікроби: їхні види, будову та шляхи передачі  (відтворювали за допомогою блискіток).  Але найбільше учнів вразив 3D-принтер — пристрій, що використовує метод створення фізичного об’єкта за цифровою 3D-моделлю.

Відвідувачі виставки отримали  справжнє задоволення та яскраві,  позитивні емоції, а подарунки будуть ще довго нагадувати про  зустріч зі світом науки.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *