5 Грудня, 2019 - Admin

«Парад роботів»

У світі спостерігається стрімкий прогрес робототехніки. Роботи стрімко входять в наше життя. Ще кілька років тому роботи виглядали як набір залізяк, а сьогодні їх не відрізнити від нас з вами. Вони мислять і спілкуються, танцюють і займаються акробатикою. А ще роблять багато корисного – в Японії придумали робота-мийника волосся, в Англії – пожирателя мух.

Україна теж не відстає від технологічно-розвинених країн. Інтерактивну виставку «Парад роботів» в м. Харкові відвідали і учні 1-го класу нашого закладу. Незважаючи на свій маленький вік їх теж цікавлять інноваційні технології. Тому 5 грудня діти поринули у феєрверк бурхливих емоцій і дивних знань разом з класним керівником 1-го класу Атанасовою Т.Г. та вихователем Руденко О.Я.

Яких тільки роботів не побачили першачки разом з вчителями. Дуже сподобалось грати у віртуальний гольф, плескати, танцювати, розмовляти, грати і обійматися з роботами. Діти віртуально катались на сніговій гірці, на американських гірках, збивали мішені зі зброї. Малювали морських жителів та створювали мультфільми із своїх малюнків. Побували в космічній подорожі та ознайомились з планетами сонячної системи. Дивились як створюються 3D іграшки. Грали в танчики, робото-бокс, розвивали логіку разом з роботом павуком.

Море сонячних посмішок, хвиля позитивного настрою, нові знайомства, нестримні веселощі в поєднанні з пізнавальною тематикою, ось що отримали діти від Параду роботів.

Прогрес на місці не стоїть. І можливо, в дуже близькому майбутньому вже українськими вулицями будуть ходити, літати, їздити роботи. І це стане буденністю.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *