18 Січня, 2019 - Admin

Лялькова вистава

Формувати культуру безпечної поведінки людини важливо починати з дитинства, адже постійно повторюючи малечі, як діяти у різних надзвичайних ситуаціях, можна прищепити дітям ті знання, які обов’язково будуть корисними для них й у дорослому житті. 

Щоб запам’ятовувати ці правила діткам було легше, 18.01.2019 року  п’ятикласники  підготували повчальну виставу «Про вогонь нам треба знати – з ним не можна жартувати». Головні герої постановки – Відьма – пожежа, Ведмідь – пожежний і Півень – вогонь   – демонстрували присутнім, коли вогонь приносить користь людям, а коли – шкоду і  призводить до пожежі.

 П’ятикласники старанно розповідали глядачам про   правила пожежної безпеки. Молодші школярі із захопленням спостерігали за змістом вистави та емоційно реагували на події, намагалися визначити: вогонь – друг, чи вогонь – ворог. Цей захід навчив не жартувати з вогнем, приніс радість, втіху та  задоволення не лише першокласникам, але і п’ятикласникам. 

Проте життя – це не казка. Тому потрібно всім знати правила безпеки життєдіяльності, а для цього їх треба щоразу повторювати.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *