13 Лютого, 2020 - Admin

Конкурсно-розважальна програма «Серця двох»

Наближається свято – День святого Валентина. Це чарівне, гарне і навіть  трішечки таємниче свято, яке відзначають у всьому світі.

Святий Валентин – священик, який прийшов до нас із легенди, де живуть закохані. А їх Ангел – хоронитель – Валентин допомагає знайти один одного. В цей день люди дарують один одному теплоту своїх сердець, щасливі усмішки, квіти, обмінюються невеличкими подарунками – сувенірами, сердечками – валентинками.

Стало традицією в нашій початковій  школі проводити в цей день конкурсно – розважальну програму «Серця двох». Заздалегідь обираються пари, які готують представлення, художні номери для виступів. Напередодні цього свята, а саме, 13 лютого 2020 року учні 4 класу святково прикрасили свій клас, та весело провели конкурсну програму з різноманітними танцями, піснями та іграми. В кінці свята журі обрало «улюбленців» класу, тих, хто найбільше отримав «валентинок», та визначило «найкращу пару» цього дня, яка відзначає всіх учасників святковими пряниками у вигляді сердечок.    

Також в цей день традицією нашого класу є виставлення скриньки для «валентинок», в яку кожен учень може опустити свої привітання для  друзів та вчителів. В кінці дня листоноші розносять листівки адресатам. Взагалі цей день діти чекають з нетерпінням, щоб порадувати своїх друзів привітаннями та подарунками аби залишити про себе гарні спогади на весь рік.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *