13 Жовтня, 2020 - Admin

«Козацькому роду нема переводу!»

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої  Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України.  

Вже стало традицією для другокласників вітати хлопчиків з потрійним святом. От і цей рік  не став виключенням, бо всі діти також часточка нашої країни, і їхнє завдання – відроджувати й примножувати традиції українського народу.

У переддень свята, 13 жовтня, дівчатка привітали майбутніх захисників приємними побажаннями та подарунками, а після уроків було проведено розважально-пізнавальне свято «Козацькому роду нема переводу!» Діти складали козацькі прислів’я, розгадували шифрування, визначали якості українців, варили куліш, дружно «блукали» доріжками граючи в гру «Купини на болоті», з допомогою LEGO-цеглинок майстрували і відгадували козацькі атрибути, вправлялись у спритності під час гри «Чарівний чобіток».

Переможців і переможених не було, була дружба, побратимство і взаємопідтримка. Проведене свято ще раз підкреслило, що козацькому роду ніколи не буде переводу!

Новини