19 Лютого, 2020 - Admin

«Ким бути і яким бути»

Ми вступаємо в різні періоди нашого життя,
наче немовлята, не маючи за плечима ніякого
досвіду, скільки б нам не було років.
Ф. Ларошфуко

Як сказала Кетрін Уайтхорн найкраща порада, яку можна дати юнацтву:  «Знайди що-небудь, що тобі подобається робити, а потім знайди кого-небудь, хто буде тобі за це платити». І справді, якщо людина займається тим до чого у неї лине серце, вона не просто виконує роботу гарно, а й насолоджується процесом.

19 лютого 2020 року в 4 класі була проведена вікторина «Ким бути і яким бути». В ході виховного заходу діти пройшли тестування «Мої захоплення», прослухали доповідь про основні напрямки профілізації, дізналися на які п’ять типів поділяються усі професії: людина-природа, людина-техніка, людина-художній образ, людина-знакова система, людина-людина. В кінці заходу, як підсумок, була проведена вікторина, з якої діти дізналися в якому напрямку обирати собі майбутню професію.    

Пам’ятайте, що «немає нецікавих спеціальностей. Є лише пасивні люди, не здатні захопитися тим, що перед ними». Берг А. Яку професію Ви б не обрали, який фах Ви б не освоїли, фахівці і професіонали у своїй справі завжди потрібні, тому ставтеся відповідально до обраного шляху. 

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *