31 Жовтня, 2019 - Admin

Засідання педагогічної ради

31 жовтня в закладі відбулося чергове засідання педагогічної ради, на якому були розглянуті наступні питання:

  1. Про створення в закладі системи якості освіти.
  2. Про розвиток соціокультурної компетентності учнів за умов інтегрованого освітнього середовища як підґрунтя впровадження реформ Нової української школи.
  3. Про роль учнівського самоврядування у формуванні життєвих компетентностей здобувачів освіти.
  4. Про інноваційні технології в роботі класного керівника та вихователя щодо всебічного гармонійного розвитку особистості (з досвіду роботи).
  5. Про освіту сталого розвитку: шляхи формування в учнів (вихованців) емоційно-ціннісного та відповідального екологічного ставлення до природного довкілля.
  6. Про погодження замовлення на навчання педагогічних працівників у 2020 році на курсах підвищення кваліфікації за очно-дистанційною формою (60 годин) на базі Комунального вищого навчального  закладу «Харківська академія неперервної освіти».
  7. Про погодження замовлення на навчання педагогічних працівників у 2020 році на короткотривалих курсах підвищення кваліфікації за очною формою (30 годин) на базі Комунального вищого навчального  закладу «Харківська академія неперервної освіти».
  8. Про погодження замовлення на навчання педагогічних працівників у 2020 році на тематичних спецкурсах за очною формою (12 (15, 18) годин) на базі Комунального вищого навчального  закладу «Харківська академія неперервної освіти».

До розгляду питань педагогічний колектив поставився творчо: окремі питання були розглянуті із використанням тренінгових технологій та за круглим столом із чашечкою запашної кави.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *