15 Вересня, 2021 - Admin

Екскурсія до аеродрому «Коротич»

Мрія – це завжди щось велике та могутнє. Практично кожен з нас в дитинстві мріяв побачити справжній літак у повну його величину, який борознить небесні простори. Хтось так і залишив ці мрії, а ось у третьокласників випала нагода здійснити їх. 15 вересня учні 3-го класу, разом із класним керівником Атанасовою Т.Г. та вихователем Руденко О.Я. відвідали екскурсію до аеродрому «Коротич»

Третьокласники побували в музеї авіації під відкритим небом, прогулялися стоянками літаків і вертольотів, побачили роботу стартового командного пункту, поспостерігали за польотами військових курсантів на літаках ХАЗ-30 і зробили яскраві фото в кабінах літака Ан-2 і вертольоту Мі-2.

Також дізналися про історію розвитку і застосування цікавих зразків бойової авіації і авіації загального призначення різних часів. Відвідали льотне поле, почули цікаві розповіді екскурсовода про долі найвідоміших льотчиків, авіаконструкторів, техніків, про яскраві і мотивуючі досягнення і рекорди наших парашутистів.

Атмосферна прогулянка територією аеродрому в супроводі екскурсовода залишила незабутні враження як у дітей, так і у дорослих.

Новини