21 Листопада, 2019 - Admin

День Гідності та Свободи

У четвер, 21 листопада, українці відзначають одне з нових, але знакових свят в історії України – День Гідності та Свободи. Cвято на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції гідності (2013 року). Цього року – шоста річниця початку Євромайдану, що переріс у Революцію гідності. Після того, як тодішня влада відмовилась від європейського курсу, на Майдан вийшли активісти та студенти.

21 листопада, вшановується патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го і восени-взимку 2014 року захистили національні інтереси української держави та її європейський вибір. В цей день шанують пам’ять тих, хто віддав своє життя заради вільної України.

У нашому навчальному закладі, учителем історії Семенюрою Л.П, для учнів середньої та старшої школи, були проведені тематичні уроки присвячені Дню Гідності та Свободи, метою проведення яких було утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *