11 Лютого, 2020 - Admin

День безпечного Інтернету 2020

День безпечного Інтернету відзначають щороку. Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.

Тема Дня безпечного Інтернету „Разом для найкращого Інтернету” надихає всіх приєднуватися до руху та використовувати найкращий потенціал Інтернету для об’єднання людей.

Це нагода для нашого навчального закладу приєднатися до проведення заходів із безпеки в Інтернеті разом зі всім світом. Було проведено такі заходи:

  1. Участь у Всеукраїнській інтернет-конференції «На Урок» Безпека в інтернеті
  2. Участь в онлайн-уроці з нагоди Дня безпечного інтернету (Організатори: Програма Cisco Networking Academy Ukraine та провідні університети України при підтримці Кіберполіція)
  3. Рольва гра “День безпечного Інтернету”
  4. Інтерактивна гра питання-відповідь “Вижити в Інтернеті – місія (не)здійсненна” від Центр демократії та верховенства права: http://game.cedem.org.ua
  5. Створення інформаційних буклетів на тему «Безпека в Інтернеті»
  6. Організовано перегляд відеороликів та презентацій з використанням мультимедійного обладнання «Безпека дітей в Інтернеті» та обговорення побаченого (щоперерви в кабінеті інформатики).
  7. Участь у Всеукраїнському конкурсі «Безпечний Інтернет» від «На Урок»
  8. Проведення тренінгів, виховних годин  “Правила безпечного Інтернету”

Особлива подяка учням 7-го класу, які організували та провели для учнів 3-4 класів рольову-гру «День безпечного Інтернету».

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *