31 Жовтня, 2019 - Admin

ВІДПОЧИВАЄМО З КОРИСТЮ

Осінь! Канікули! Довгоочікувана та безтурботна пора. Це незабутній час, який обіцяє чудовий відпочинок. Але відпочивати треба з користю!

Корисний відпочинок під час осінніх канікул влаштували учні 10-го класу разом з класним керівником Водолажченко Т.В. та вихователем Осауленко О.Є. – 31 жовтня разом провели цілий день в місті Харкові.

Спочатку це були змагання з боулінгу: хлопці виявились більш вправними гравцями, ніж дівчата та педагоги. Потім, зробивши стратегічні запаси попкорну та напоїв, вирушили до кінотеатру. «Чаклунка: Повелителька темряви» – фільм-казка, але, навіть, у дорослих викликав масу вражень та позитивних емоцій.

Далі була екскурсія до музею анатомії людини Харківського національного медичного університету. Для людини найбільшим скарбом є її здоров’я. А для того, щоб залишатися здоровим, необхідно знати як побудований організм та як він функціонує. Саме за цими знаннями десятикласники і вирушили до музею. Докладна розповідь екскурсовода, можливість детально познайомитися з будовою власного організму за допомогою експонатів музею змусила хлопців та дівчат переглянути своє ставлення до власного здоров’я, а дехто замислився над тим, чи не пов’язати йому своє життя з медициною.

І наостанок, прогулянка вечірнім містом: від майдану Свободи по головній вулиці міста – Сумській до майдану Конституції. Не забули зазирнути і до парку Шевченка.

День, проведений разом, залишив масу вражень, гарний настрій та безліч фото на згадку.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *