27 Листопада, 2020 - Admin

Барвінкова, веселкова початкова наша школа

Найважливішим із завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Збільшення навчального навантаження на уроках примушує вчителя замислитись над тим, як підтримувати інтерес молодших школярів до навчання.

Одним з найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є проведення предметних тижнів у початковій школі.

Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкової школи в КЗ «Нововодолазька СШ» з 23 по 27 листопада 2020 р. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Кожен день мав свою тематику.

25 листопада учні 3-го класу разом із своїм вчителем Ордою І.Г. до Дня здоров’я провели виховну годину “Здоров’я бережіть, доки малі”.Цей захід допоміг учням осягнути глибину проблеми, усвідомити, що здоров’я включає різні компоненти, виявити першопричини порушення здоров’я, набути знань та вмінь, які сприятимуть збереженню фізичного, соціального і психічного здоров’я.

26 листопада 2020 року в рамках тижня початкової школи було проведено з учнями 3-го класу КВК “З математикою в дружбі”.

Даний захід був спрямований на розвиток логічного мислення, пам’яті, творчих здібностей, інтересу до математики, поглиблення знань з предмету.

У День здоров’я проводилися спортивні змагання “Веселі старти” серед учнів 3-4-х класів, організовані вчителем Челомбітько Ольгою Василівною. На змаганнях учні продемонстрували гарні фізичні здібності, дружбу та вміння працювати у колективі.

Учні 3-го класу КЗ “Нововодолазька СШ” ХОР на уроці Я досліджую світ разом із своїм учителем Ордою І.Г. продемонстрували чудове заняття з LEGO конструктором. LEGO-технологія цікава тим, що об’єднує в собі елементи гри та експериментування. Заняття з LEGO урізноманітнюють та удосконалюють навчальний процес, роблять його цікавішим для дітей.

Новини