23 Вересня, 2019 - Admin

«Я ПРИБРАВ – ТВОЯ ЧЕРГА!»

Наразі проблема засмічення побутовим сміттям для річок, морів та океанів набрала глобальних масштабів. Велика тихоокеанська сміттєва пляма сягає розмірів, які дорівнюють чотирьом площам України. Є нагальна необхідність зупинити перенос сміття водними шляхами. З цією метою більшість країн світу долучається до заходу з прибирання прибережних частин – Міжнародного дня чистих берегів.

Щороку в 3-ті вихідні вересня по всьому світу проходять екологічні акції в рамках Міжнародного дня чистих берегів. Зокрема, цього дня проводяться акції на узбережжях річок, морів та океанів, з метою попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів світу. Захід започатковано у 1986 році і з кожним роком він набуває все більшої популярності.

Тож цього річ учнівська рада закладу із задоволенням долучилася до екологічної акції під девізом «Я прибрав – твоя черга: змінимо майбутнє разом!», взявши участь у «Глобальному прибиранні водойм 2019», присвяченому  Міжнародному дню чистих берегів. Кожен учасник отримав диплом за небайдужість та бажання зберегти красу природи для наступних поколінь.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *